zracna-luka-split-airport home
 

 

Od 18. veljače 2020. do druge polovine ožujka u Zračnoj luci Split će se izvoditi radovi na sanaciji kolnika uzletno-sletne staze.  Radovi se planiraju provesti u tri faze na način da najmanje utječu na operativnu raspoloživost zračne luke iako su određena operativna ograničenja neizbježna budući da se dio radova planira izvoditi tijekom dana.


Brzina izvođenja odnosno završetak radova uvelike ovisi o meteorološkim uvjetima.


Svi zračni prijevoznici koji planiranju letenje u naznačenom vremenskom periodu su dobili relevantne podatke o planiranim radovima i posljedično o operativnim ograničenjima te će sukladno svojim internim procjenama i mogućnostima organizirati planirano letenje. Tijekom izvršenja radova, sve bitne informacije o dinamici izvođenja, promjenama, ograničenjima i/ili alternativnim rješenjima će biti pravodobno dostavljene svim zračnim prijevoznicima.

 

U slučaju da je vaš let obuhvaćen nekim od mogućih operativnih ograničenja dogovoreni su letovi za nama najbližu Zračnu luku Zadar, a u tome slučaju za putnike će biti organiziran besplatan zemaljski prijevoz Zračna luka Split - Zračna luka Zadar i obrnuto. Detalji o polascima autobusa biti će dogovoreni sa zračnim prijevoznicima, te unaprijed objavljeni na našoj web stranici.


Kako se radi o značajnim i nužnim radovima sve putnike i korisnike zračne luke molimo za razumijevanje.

 

 

 

duty free live camZRAČNA LUKA SPLIT d.o.o. • Cesta dr. Franje Tuđmana 1270 • 21217 Kaštel Štafilić • HRVATSKA • Tel: ++385 (0)21 203 555